Klimpark outdoor Grolloo

Voor wie van een beetje spanning en activiteit houdt is klimpark Grolloo ideaal. Met verschillende parcoursen variërend van 2 tot 10 meter hoogte en verschillende hindernissen kan je hier zonder meer je energie kwijt. Niet alleen grote kinderen en volwassenen kunnen hier klimmen maar ook voor de wat kleine kinderen vanaf 4 jaar oud is er een parcours.

Naast het klimparcours is er ook een belevingspark waar je aan verschillende activiteiten kan deelnemen zoals mountainbiken, klimmen op een klimwand, kompas lopen, diverse wateractiviteiten zoals kanoën of de hindernisbaan en survivalbaan trotseren.

Entreeprijzen Klimpark Grolloo

De prijzen van het klimpark hangen af van de keuze die jij maakt. Zo kan je naar het klimpark maar je kan ook het belevingspark erbij doen.

Voor 13 jaar en ouder zijn de kaartjes voor het belevingspark of het klimpark €21,- en kan je een combi deal kopen voor €35,- waarmee je toegang krijgt tot beide. Kinderen van 8 t/m 12 kosten voor belevingspark of het klimpark €16,- en wanneer je kiest voor beide activiteiten 27,50. Van 4 t/m 8 jaar is er alleen een combi deal deze kost dan €12,50.

Voor welke leeftijd is Klimpark Grolloo

De leeftijd van klimpark Grolloo is gezet op minimaal 4 jaar oud en een maximum is hier niet bij van toepassing.

Wat je kunt verwachten in Klimpark Grolloo

Een prachtige bosrijke omgeving waar je urenlang actief bezig kan zijn. Het klimpark biedt een tal van parcoursen waar je allereerst begint met het oefenparcours hier kan je rustig kennis maken met een makkelijk parcours. Daarna kan je door naar de 5 andere mogelijkheden zoals het familie parcours of kan je kiezen voor een uitdagend parcours met een hogere moeilijkheidsgraad.

Het belevingspark biedt vele mogelijkheden in activiteiten zo kan je hier mountainbiken op de nieuw aangelegde ATB-route met een mountainbike van het belevingspark, je kan klimmen op de klimwand waarbij er verschillende moeilijkheidsgraden zijn, er is een hindernisbaan en een survivalbaan.

Ook wanneer je iets rustigere activiteiten wil gaan doen kan je bij het belevingspark terecht hier kan je namelijk ook geocachen, kompaslopen, letterboxen, klootschieten of een oriënteringsloop doen.

Bij lekker weer is het ook zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen bij het meertje waar ook verschillende activiteiten plaatsvinden zoals vlotten bouwen, stand up paddling en kanoën. Ook kan je kano polo spelen wanneer hier genoeg spelers voor zijn.

Hoelang mag je in Klimpark Grolloo blijven?

Voor het klimpark staat een tijdslimiet van 2,5 uur. Voor het belevingspark staat een tijdslimiet van 4 uur.

Openingstijden:

  Woensdagen Weekenden Vakanties
Maart en Oktober   12.00 – 17.00 uur       12.00 – 17.00 uur       12.00 – 17.00 uur
April t/m September   12.00 – 18.00 uur       10.00 – 18.00 uur       10.00 – 18.00 uur

Bezoekers informatie:

Klimpark Outdoor Grolloo
Outdoor Belevingspark
Oostereind 12a
9444 XD Grolloo
Website

Scroll naar boven