trampolinepark urban jump emmen

Trampolinepark Urban Jump Emmen

Voor wie er houdt van een actief uitje is urban jump Emmen een uitstekende keus. Kinderen kunnen hier lekker uitrazen op een van de vele trampolines en voor de kinderen die even geen zin hebben in springen is er een indoor speeltoestel voor kinderen tot 6 jaar.

Je vindt naast vele jump area’s en een indoor speeltoestel ook een horecagelegenheid waar je ook je hapjes en drankjes kan kopen. Er is een leuk ingerichte zitgelegenheid met ook hier weer meerdere apparaten voor vermaak zoals airhockey of basketbal, deze apparaten vereisen wel een speciale munt die je kunt kopen bij de kassa.

Tevens kan je bij de kassa de sokken kopen die je nodig bent op de trampolines, wanneer je zelf al jump sokken hebt is dit uiteraard geen verplichting. De toiletten vind je ook op de eerste etage bij de horeca.

Tarieven Trampolinepark Urban Jump Emmen

60 min springen €11,50 p.p
90 min springen €15,50 p.p
120 min springen €19,50 p.p

De playground kost €5,50 extra echter is deze voor kinderen tot 6 jaar.

Voor welke leeftijd is Trampolinepark Urban Jump Emmen

Vanaf ongeveer 1,5 jaar kunnen kinderen deelnemen aan het springen op de trampolines, wel is het zo dat deze dan op speciale dagen kunnen springen wanneer er mini jump plaats vindt. Tot 7 jaar is het aan te raden deel te nemen aan het mini jumpen.

Wat je kunt verwachten in Trampolinepark Urban Jump Emmen

Bij dit trampolinepark kan je veel verschillende area’s ontdekken. Zo heb je een battle beam waarop je al balancerend je tegenstander moet proberen van de balk af te krijgen. Maar dat is niet alles je hebt een zone waar je Dodge bal kan doen in combinatie met trampolines, een basketbal zone, meerdere kleine trampolines, een lange trampoline, een airtrack, grotere trampolines die erg geschikt zijn om speciale tricks op uit te voeren.

Ook is er een valo jump, dit is een trampoline met een scherm ervoor die jou filmt, op deze manier kom jij in een spel terecht en kan je dus een spel spelen met jou als de hoofdrolspeler. Er is daarnaast nog een jump carrousel waar je alleen of tegen anderen moet proberen zo lang mogelijk op je trampoline te blijven zonder dat je geraakt wordt door een van de draaien armen van het jump carrousel.

Voor minder valide is dit park niet ideaal vanwege de trap die je moet nemen naar de etage waar de toiletten en het horeca gedeelte is.

Hoelang mag je in Trampolinepark Urban Jump Emmen blijven?

Afhankelijk van welke tijd je hebt gekozen bij het kopen van de entreekaartjes. Het is natuurlijk zo dat je na dat je tijd is afgelopen je niet meteen de deur uit moet, je kan dan nog gebruik maken van de horeca of speel apparaten.

Openingstijden:

Maandag 14:30 – 21:00
Dinsdag 14:30 – 21:00
Woensdag 12:30 – 21:00
Donderdag 14:30 – 21:00
Vrijdag 12:30 – 21:00
Zaterdag 10:00 – 21:00
Zondag 10:00 – 20:00

Bezoekers informatie:

Urban Jump & Playground
Nijbracht 41
7821 CB Emmen

Op Google Maps

Scroll naar boven