tropisch zwembad aqua mundo de huttenheugte

Tropisch zwembad Aqua Mundo de huttenheugte

Centerparcs staat bekend om zijn veelzijdige parken met veel leuke activiteiten indoor en outdoor. De aqua mundo tropische zwembaden zijn hier een van! De tropische zwembaden zijn vaak vol leuke attracties en amusementen zoals een wildwaterbaan of andere leuke dingen en dit geldt ook voor aqua mundo de Huttenheugte. Je vind de Huttenheugte op een steenworp afstand van het vestingstadje Coevorden.

Entreeprijzen Tropisch zwembad Aqua Mundo de huttenheugte

Dagkaart  Avond entree
0 -2 jaar Gratis Gratis
3 – 11 jaar   Tussen €16,-  en €19,- Tussen €10,- en €12,-
Vanaf 12 jaar Tussen €21,- en €25,- Tussen €14,- en €16,-


 

Voor welke leeftijd is Tropisch zwembad Aqua Mundo de huttenheugte

Dit zwembad is te bezoeken voor iedere leeftijd echter dien je rekening te houden dat attracties zoals de wildwaterbaan niet geschikt zijn voor erg jonge kinderen en/of kinderen zonder begeleiding.

Wat je kunt verwachten in Tropisch zwembad Aqua Mundo de huttenheugte?

De aqua mundo zwembaden zijn vaak erg rijk in hun attracties en er is dus veel te beleven voor jong en oud! Zo heb je een schitterende wildwaterbaan waarbij je door grotten heen komt en door de buitenlucht komt. Er is een golfslagbad en een kinder doe bad waar de kleintjes zich heerlijk kunnen vermaken in het water. Tevens kan je via een trappetje het water in om vervolgens via een doorgang een frisse neus te kunnen halen en te zwemmen in de buitenlucht.

Hoelang mag je in Tropisch zwembad Aqua Mundo de huttenheugte blijven?

Er is geen tijdslimiet gebonden aan je bezoek bij het zwembad. Je kunt je bezoek tevens combineren met het eten bij een van de restaurants die aanwezig zijn op het park.

Openingstijden:

Aqua Mundo de huttenheugte is dagelijks geopend van 10:00 tot 21:00

Bezoekers informatie:

Reindersdijk 55

7751 SH Dalen

Op Google Maps

Scroll naar boven