Ballorig Emmen

Wanneer jij opzoek bent naar een leuke indoor speeltuin dan is Ballorig Emmen misschien wel wat voor jou en je kinderen! In deze indoor speeltuin kunnen de kinderen hun energie heerlijk kwijt en bij mooi weer is er ook een buiten speelplaats waar ze zich uren kunnen vermaken. De speeltuin is ruim opgezet en bevind zich op het industrieterrein van Emmen.

Entreeprijzen Ballorig Emmen

Entree van 1 t/m 12 jaar:                   €8,95.
Kinderen tot 1 jaar:                            Gratis
Peuterochtend:                                  €4,95 (tot en met 3 jaar)
Ouders en begeleiders:                      Gratis
10-rittenkaart:                                   €79,95

Let op: Sokken zijn verplicht tijdens het spelen bij Ballorig Emmen.

Voor welke leeftijd is Ballorig Emmen

Dit indoor speelparadijs is voornamelijk bedoeld voor kinderen van 1 tot en met een jaar of 12 afhankelijk van de interesses van het kind. Oudere kinderen mogen uiteraard meespelen wanneer ze entree betalen. Deze speeltuin is ingedeeld in twee categorieën namelijk de jongsten tot 4 jaar en de oudere kinderen zodat ook de jongere kinderen veilig kunnen spelen.

Wat je kunt verwachten in Ballorig Emmen

Voor kinderen is dit een ontzettend leuk uitstapje, het is mooi ruim opgezet en kinderen kunnen hier uren klimmen en klauteren. Daarnaast zijn hier trampolines, een klimwand en voertuigjes waarop de kinderen kunnen rijden. Voor de jongere kinderen heb je hier een speciale afdeling met een luchtkussen, ballenbak en andere leuke dingen waarop ze kunnen klimmen en klauteren. Ook de buitenspeeltuin is een leuke afwisseling waarbij ze met mooi weer zich kunnen vermaken.

Als ouder of begeleider kan je hier zitten en dankzij de aanwezige horeca kan je een lekker kopje koffie, thee of fris bestellen. Ook kan je hier eten, snoep, ijsjes en andere lekkernijen kopen. Je kan bij zowel het gedeelte voor jongeren kinderen als het gedeelte voor oudere kinderen zitten zodat je deze beide in de gaten kan houden. Omdat het zicht in het grote klimtoestel niet heel goed is dien je wel rekening te houden dat je hier je kinderen dus niet voortdurend in het oog zult hebben.

In principe zijn honden niet toegestaan bij dit speelparadijs in verband met hygiëne echter is een hulphond toegestaan mits vooraf gemeld en voorzien van een hesje.

Hoelang mag je in Ballorig Emmen blijven?

Je mag hier binnen de openingstijden zo lang blijven als je zelf wil. De kinderen kunnen zich hier goed vermaken maar zullen uiteindelijk toch moe worden van al het geklim en geklauter.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00-18:00

Zaterdag en zondag: 09:00-18:00

Echter is het tijdens de zomer maanden zo dat Ballorig eerder sluit in verband met een prettig speel klimaat. Wanneer het bijvoorbeeld 30 graden wordt zal Ballorig ervoor kunnen kiezen om te sluiten na 13:00 uur. Op de site van Ballorig Emmen staat dit tevens vermeld zodat je geen onprettige verassing krijgt wanneer je hier in de zomer maanden naar toe gaat.

Bezoekers informatie:

Oosterbracht 11, 7821 CC Emmen

0591-564426

Op Google Maps

Scroll naar boven