Attractiepark Drouwenerzand ervaring

Attractiepark Drouwenerzand

Drouwenerzand is een kleinschalig attractiepark in Drouwen welke ligt in de gemeente Borger-Odoorn. Het park is opgericht in 1956 als speeltuin en met de tijdstap voor stap opgericht tot het attractiepark wat het nu is. Op dit park vind je vele attracties voor zowel kleine kinderen als grotere kinderen.

Het park heeft een all-in concept en dit betekend dat je hiernaast dat je iedere attractie kan gebruiken ook onbeperkt kan eten. Het eten bestaat uit friet, snacks, broodjes, soep en ijs. Daarnaast kan je hier ook onbeperkt drinken halen wat natuurlijk ideaal is met spelende kinderen. Het aanbod aan drinken is koffie, thee en limonade.

Snelle navigatie
  Add a header to begin generating the table of contents

  Entreeprijzen Attractiepark Drouwenerzand

  Online ticket 3 jaar of ouder €15,50 per persoon
  Tot en met 2 jaar Gratis
  Groepen vanaf 20 personen €13,00 per persoon
  Ticket vanaf 15:00 €8,50 per persoon
     
  Schoolreis €8,95 per persoon
  Kassa ticket 3 jaar of ouder €16,50 per persoon
  Rolstoelgebruikers €11,00 per persoon
     
  Parkeerkosten €5,00 per auto

   

  Bij groepen dien je dezelfde dag te komen en het totaalbedrag te voldoen.

  Voor welke leeftijd is Attractiepark Drouwenerzand

  Dit park is opgezet voor kinderen tussen de 3 en 14 jaar. Niet iedere attractie is geschikt voor de jongere kinderen maar er zijn genoeg leuke attractie voor deze kinderen en daarnaast heb je vele speel en klauter mogelijkheden waardoor ook jongere kinderen zich hier uren kunnen vermaken.

  Wat je kunt verwachten in Attractiepark Drouwenerzand

  Wanneer je al eens eerder bij een all-in concept bent geweest dan voldoet Drouwenerzand vast aan je verwachtingen. Het eten en drinken is onbeperkt, wellicht geen culinaire hoogstandjes maar frites, snacks, ijs en drinken kan je naar hartenlust pakken. Op de hoeveelheid voedsel zit geen beperking dus je kan blijven eten.

  Het park zelf is relatief klein maar wel groot genoeg voor kinderen om uren te kunnen spelen. Er is voldoende keuze wat betreft attracties zo heb je enkele attracties waarbij je kunt denken aan de kermis zoals botsauto’s en daarnaast heb je nog vele andere opties bijvoorbeeld een spookhuis, mini achtbaan, treintje en een draaimolen. Ook kun je hier op gezette tijden een rondje rijden op een pony of gewoon lekker spelen met water of in de speeltuin.

  Wanneer je rolstoel afhankelijk bent dan kan je hier ook terecht, de attracties zijn niet erg toegankelijk voor rolstoelgebruikers maar het park zelf kan je wel doorheen als je een uitstapje wil maken met de kinderen. Ook zijn hier invalidentoiletten aanwezig. Ook is dit park autisme vriendelijk wat inhoudt dat je met een autipas via de uitgang van een attractie samen met één begeleider de attractie in kan. Ook zijn hulphonden zijn wel toegestaan mits deze herkenbaar zijn.

  Ieder jaar kan je bij dit park terecht voor de viering van Halloween, tijdens Halloween zijn er veel activiteiten zoals het uitsnijden van een pompoen, schminken en nog veel meer. Daarnaast lopen er griezels door het park die naar mate het later wordt ook enger worden zodat de jonge kinderen niet te bang zijn op deze dag. Ook kan je op deze dag meerdere spookhuizen bezoeken.

  Hoelang mag je in Attractiepark Drouwenerzand blijven?

  Op jouw bezoek staat geen tijdslimiet, dit betekent dat jij mag komen wanneer je wil en gaan wanneer jij dit wil zolang het maar binnen de openingstijden en sluitingstijden van het valt.

  schip

  Openingstijden: Wanneer gaat drouwenerzand open

  Doordeweeks Weekenden
  15 april t/m 8 juli   10.00 – 17.00 uur       10.00 – 17.30 uur
  9 juli t/m 28 aug.   10.00 – 18.00 uur       10.00 – 18.00 uur
  1 sept. t/m 18 sept   10.00 – 17.00 uur       10.00 – 17.30 uur

  Rond Halloween heeft het park speciale openingstijden, dit is vanwege de jaarlijkse viering van Halloween op het park waarbij er griezels rondlopen en spookhuizen zijn geopend.

  auto

  Bezoekers informatie:

  Gasselterstraat 7
  9533 PC Drouwen (Drenthe- Nederland)
  Telefoon: 0599- 56 43 60
  E-mail:info@drouwenerzand.nl

  Attractiepark Drouwenerzand is goed te combineren met:

  Scroll naar boven